Αγαπητά μέλη και φίλοι της Ένωσης Αρχαιολόγων «Ηώς»,

Φαίνεται ότι η γενικότερη κρίση που μαστίζει την Ελλάδα του σήμερα επηρεάζει άμεσα και το Συνέδριό μας, Η αρχαιολογία στην Ελλάδα του σήμερα: Μνημεία και άνθρωποι σε κρίση, προγραμματισμένο για τις 21 και 22 Ιανουαρίου 2015, το οποίο είμαστε υποχρεωμένοι να αναβάλουμε εκ νέου!

Η προκήρυξη των πρόωρων εκλογών για τις 25 Ιανουαρίου δημιουργεί ένα κλίμα αναστάτωσης και αβεβαιότητας, ένα κλίμα, μολονότι επίκαιρο για τη θεματική του Συνεδρίου μας, το οποίο αναπόφευκτα θα δημιουργήσει πάμπολλα τεχνικά προβλήματα (μετακινήσεις των συναδέλφων εκτός Αθηνών, πιθανά απρόβλεπτα θέματα σχετικά με την λειτουργία και χρήση της αίθουσας όπου θα διεξαχθούν οι εργασίες του Συνεδρίου, στο κέντρο των Αθηνών κλπ.).

Ως εκ τούτου, η εύρυθμη και απρόσκοπτη διεξαγωγή του συνεδρίου δεν είναι βέβαιη και εξασφαλισμένη και η αναβολή του είναι επιβεβλημένη για ευθετότερο χρόνο.

Ως πιθανότερη νέα ημερομηνία διεξαγωγής του Συνεδρίου θεωρούμε το διήμερο Πέμπτη 19 και Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015, ωστόσο θα πρέπει να εξασφαλιστεί και η απαραίτητη αίθουσα. Εργαζόμαστε προς αυτήν την κατεύθυνση. Ελπίζουμε να έχουμε ασφαλείς απαντήσεις μέχρι τις 20 Ιανουαρίου, οπότε και θα συντάξουμε την οριστική εγκύκλιο.

Για το ΔΣ

Βαγγέλης Νικολόπουλος

Γενικός Γραμματέας

Share This Post!

Κατηγορίες

Πρόσφατες Δημοσιεύσεις

Πρόσφατα σχόλια