Αθήνα, 18-3- 2013
Αριθμ. Πρωτοκ. 7.
Προς τα μέλη της Ένωσης

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, η ετήσια Γενική Συνέλευση των μελών θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 30 Μαρτίου και ώρα 12.30 στην αίθουσα του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς, στη συμβολή των οδών Υπερείδου και Αγγέλου Γέροντα, στην Πλάκα.

Θα προηγηθεί στις 11.00 π.μ. διάλεξη από τον καθηγητή του ΕΜΠ κο Στέφανο Κόλλια με θέμα «Δημιουργία, διαχείριση και αναζήτηση ψηφιακού ιστορικού και αρχαιολογικού πολιτιστικού περιεχομένου» . Η διάλεξη θα είναι ελεύθερη τόσο για τα μέλη μας όσο και για όσους φίλους και συναδέλφους επιθυμούν να την παρακολουθήσουν.

Η Γενική Συνέλευση θα αρχίσει στις 12.30 με την ακόλουθη ημερήσια διάταξη:

1. Οικονομικός Απολογισμός για το 2012, Έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής και έγκρισή του.

2. Απολογισμός και έγκριση του έργου του απερχομένου Διοικητικού Συμβουλίου κατά το 2012.

3. Συζήτηση επί προτάσεων των μελών για θέματα που ενδιαφέρουν την Ενωση.

4. Εκλογή της Εφορευτικής Επιτροπής για τη διενέργεια των αρχαιρεσιών.

5. Αρχαιρεσίες.

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στον ίδιο χώρο και με τα ίδια θέματα το Σάββατο 6 Απριλίου στις 11.00 πμ.

Σχετικά με τις αρχαιρεσίες σας αποστέλλουμε το ψηφοδέλτιο το οποίο καταρτίστηκε σύμφωνα με τις δηλώσεις οι οποίες υποβλήθηκαν. Όσοι από εσάς επιθυμείτε να ψηφίσετε με συστημένη επιστολή (βλ. άρθρο 13, παράγρ. 4 του Καταστατικού), παρακαλούμε να τηρήσετε τους εξής όρους:

α) Οι σταυροί προτίμησης μπορούν να είναι μέχρι επτά (7) για την εκλογή του ΔΣ και μέχρι τρεις (3) για την εκλογή της Ελεγκτικής Επιτροπής.

β) Το ψηφοδέλτιο πρέπει να τοποθετηθεί σε λευκό φάκελο, ο οποίος θα είναι κλειστός και δεν θα φέρει καμμία επωνυμία, και θα τοποθετηθεί μέσα σε άλλον, ο οποίος θα φέρει το όνομα του αποστολέα και θα πρέπει να αποσταλεί συστημένος στο όνομα της Προέδρου Φωτεινής Ζαφειροπούλου, Ταχυδρομική Θυρίδα 13676, Ταχυδρομείο Πλατείας Συντάγματος, μέχρι τις 22 Μαρτίου. Η τήρηση αυτής της ημερομηνίας είναι απαραίτητη, προκειμένου να διασφαλισθεί η παραλαβή των επιστολών με το ψηφοδέλτια μέχρι την Παρασκευή 29 Μαρτίου.

Τέλος σας ενημερώνουμε ότι προκειμένου να λάβετε μέρος στην ψηφοφορία θα πρέπει να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας υποχρεώσεις μέχρι τις 27 Μαρτίου, ώστε να γίνει ο έλεγχος των ταμειακώς εντάξει μελών.

Η Πρόεδρος Η Γενική Γραμματέας

Φωτεινή Ζαφειροπούλου Ευγενία Γερούση

Share This Post!

Κατηγορίες

Πρόσφατες Δημοσιεύσεις

Πρόσφατα σχόλια